Crestin 3D.net

Caci noi nu putem sa nu vorbim despre cele ce am vazut si am auzit.

Cunosc multe persoane care,pe langa muzica crestina asculta si muzica necrestina.Ce credeti?E pacat,sau nu sa asculti si muzica necrestina?Astept parerile voastre.

Cuvinte cheie : muzica, necrestina

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

salutare la toata lumea;am deschis si eu la aceasta pagina si credeti-ma ca nu am mai putut sa ma tin de burta cat am putut sa rad si; imi cer mii de scuze daca se supara cineva; parerea mea nu este ce fel de muzica asculti si cum asculti si in cel fel te linistete.Avand Duhul Sfant eu cred ca ar fi mai bine sa ne gandim de 2 ori inainte sa ascultam acea muzica; TE INTREB EU ACUM PE TINE; OARE TOATE MERELE CARE SUNT IN COPAC NU ESTE NICI UNUL STRICAT?? ASTEPT RASPUNS.....CU STIMA SI RESPECT Florin si imi cer mii de scuze daca am suparat pe cineva

Răspunde la Aceasta

raspund eu la nedumerirea ta, respectiv:

florin a spus :
TE INTREB EU ACUM PE TINE; OARE TOATE MERELE CARE SUNT IN COPAC NU ESTE NICI UNUL STRICAT?? ASTEPT RASPUNS.....CU STIMA SI RESPECT Florin si imi cer mii de scuze daca am suparat pe cineva

nu

P.S. Stai linistit, cel putin pe mine nu m-ai suparat!

Răspunde la Aceasta

buna crestinilor indiferent de "culoarea"religioasa.un lucru e clar e f binevenita muzica,dar oare se regasesc in toate versurile laude la adresa lui DZEU? Daca ai cunoscut dragostea Lui ma intelegi daca nu vei avea intrebari tot restul vietii.simnti fiorul DH.SFant pe orice gen muzical??????orice versuri?????pe cine laudam? pe care domn????mare grija va spune unul care a cunoscut unde te duce muzica care este nefolositoare."caci toate lucrurile ne sunt ingaduite dar nu toate de folos"si inca ceva nu exista pacate mici si pacate mari sunt doar pacate si plata pacatului este moartea.nu va mintiti singuri ca merge si asa pe calea Dlui, va inselati si satana se bucura.cereti orice in numele meu si va va fi dat spunea DL ISUS ce ne retine ?sa cerem intelepciune si sa facem diferenta intre ce este placut si ce nu este in fata LUI.noua ne place orice ca e firea .......be blessed

Răspunde la Aceasta

buna nu te supara ce te face sa crezi ca acei 99,9 % nu vor merge in iad? scrie clar in biblie ca nimic strica sau cu un anumit cusur nu va intra in imparatia lui Dzeu.asa ca nu va amagiti ca facand ce ne place noua sau ca ne dicteaza firea ne va duce in rai....sunt timpuri in care diaolul lucreaza la mentalul crestinilor nu la altceva pt ca acolo e esential.cercetati scriptura sa vedeti ce e bine de facut si ce nu."toate ne sunt ingaduite dar nu toate de folos.

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Forum

Laura C

GUSTURILE NU SE DISCUTA?? 45 răspunsuri 

Începută de Laura C în Dezbateri. Cel mai recent răspuns de mariusnmt cu 12 minute în urmă .

NarcisDaniel

Raspunde si intreaba 383 răspunsuri 

Începută de NarcisDaniel în Fun. Cel mai recent răspuns de Fredy (CRESTIN 3D) cu 15 minute în urmă .

Ovidiu

persoana de sub mine... 2225 răspunsuri 

Începută de Ovidiu în Fun. Cel mai recent răspuns de Ioana cu 1 oră în urmă .

Comentarii Publicate pe Blog

Razvan

Dincolo de gratii , e o altfel de lume

Postat de Razvan în Martie 12, 2010 la 9:45pm

Rely Tarniceri

Ai, deci spune!

Postat de Rely Tarniceri în Martie 12, 2010 la 9:43pm ‚Äî 1 Comentariu

sally_quitar

"Nu vã strângeti comori pe pãmânt." Matei 6,19.

Postat de sally_quitar în Martie 8, 2010 la 9:41pm

© 2010   Creat de Crestin 3D în Ning.   Creează o reţea Ning!

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat